Voor vrijwilligers

Tijdelijke of langere tijd als penningmeester of wandelmaatje, naast je werk of in plaats van een baan? Voor iedereen is er een leuke, passende vrijwilligersfunctie te vinden. Het doen van vrijwilligerswerk brengt je nieuwe sociale contacten, een plek om je talent in te zetten en om maatschappelijk betrokken te zijn.
Kijk op de vacaturebank voor het actuele aanbod. Kom je er zelf niet helemaal uit en wil je graag meer informatie of advies? Neem dan contact op en maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek, zodat we kunnen helpen welke vrijwilligerstaak het beste bij jou past. 

Hoe werkt het?

  1. Via het tabblad Vacatures zie je alle vacatures van organisaties die op dat moment op zoek zijn naar vrijwilligers. Door de betreffende vacature aan te klikken kun je via het aanmeldformulier laten weten dat je belangstelling hebt.

  2. De betreffende organisatie ontvangt dit aanmeldformulier.
    pen, office, authority-2398693.jpg De contactpersoon van deze organisatie neemt vervolgens contact met je op om meer informatie te geven en mogelijk een kennismakingsafspraak te maken. Zo kunnen elkaars wensen en behoeften worden besproken zodat duidelijk wordt of de vrijwilligerstaak bij je past.

  3. Geen passend aanbod gevonden?
    Staat jouw aanbod er niet bij of ben je op zoek naar een specifieke vrijwilligerstaak? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek om te helpen bij het zoeken naar de juiste vrijwilligersplek.

    * de vrijwilligersbank toont vacatures van externe aanbieders en is dus niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van de getoonde vacatures 

Vragen?

U kunt voor vragen gebruik maken van het contactformulier
of bel: 085 – 066 23 70

Scroll naar boven