page2-img1

Vrijwilligerswerk: iets voor u?

Probeer realistisch te blijven en plan het vrijwilligerswerk vooraf goed in. Hoeveel tijd heeft u, bent u op vaste tijdstippen beschikbaar of wilt een duidelijk begin- en einddatum hebben. Heeft u weinig tijd of bent u veel op pad, dan kunt u misschien denken aan eenmalige klussen of klussen waarmee u zelf uw tijd kunt indelen. Mogelijk kunt u vooraf een keer proefdraaien bij de vrijwilligersklus en kunt u achteraf aangeven of het u bevalt.

Een glimlach is

onbetaalbaar!

Wilt u ook graag iemand helpen? Of heeft u tijd over die u nuttig wilt besteden? Er zijn heel veel organisaties naar u op zoek! Wij proberen u met deze organisaties te verbinden. Simpel, snel en gemakkelijk. Bekijk alvast of er vacatures zijn die u aanspreken.

Bent u op zoek naar vrijwilligers?

Wij brengen u graag met de juiste mensen in contact. U kunt zich gemakkelijk aanmelden als organisatie of een enkele vacature plaatsen. U kunt tevens CV’s bekijken in De Vrijwilligersbank en in contact komen met sollicitanten.

Vacature plaatsen
page2-img2

Ons team

houdt u op de hoogte

Vanzelfsprekend houden wij u binnen dit platform op de hoogte van alles wat met vrijwilligerswerk te maken heeft. Zo treft u nieuwtjes uit de regio, maar we houden u ook op de hoogte over overheidsbepalingen en ontwikkelingen in het algemeen.