feedback, report back, business people-2990424.jpg

Iets organiseren voor je buurt of wijk? Vraag een financiële bijdrage aan!

Wil je iets organiseren voor jouw buurt of wijk? Een gezellige of sportieve activiteit, een ontmoetingsplaats, een buurtkrant, een jongerenactiviteit of iets anders? Een activiteit waar mensen uit de buurt elkaar ontmoeten?
Zoek iemand waarmee je dit samen kunnen organiseren en maak leuke plannen. Elke inwoner in de Krimpenerwaard kan een bijdrage van het fonds Burgerinitiatieven aanvragen. 

Voor welke plannen kun je geld aanvragen?
Plannen waarvoor geld aangevraagd kan worden zijn gericht op contacten tussen wijkbewoners of dragen bij aan het vergroten van de leefbaarheid in de wijk, buurt of kern. Het plan is erop gericht om inwoners met elkaar in contact te brengen. Zo vergroten we de onderlinge betrokkenheid in de Krimpenerwaard.  Dat kan natuurlijk met een buurtfeest, een zeskamp, een kinderactiviteit of een leuk initiatief dat bijdraagt aan de leefbaarheid van jouw straat of kern.

Hoe vraag je geld aan voor het plan?
Om geld voor je plan aan te vragen, vul je het aanvraagformulier in. Deze kun je vinden op de site van www.welzijnkrimpenerwaard.com of door te bellen zodat wij een aanvraagformulier kunnen toesturen. Aanvragen kan meerdere keren per jaar maar graag 6 weken voor de uitvoeringsdatum aanvragen. Uiterlijk een week na deze datum hoor je of je geld krijgt voor je plan.  

 

Meer informatie op de site van www.welzijnkrimpenerwaard.com of bij Inge Bonhof, i.bonhof@welzijnkrimpenerwaard.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll naar boven