feedback, report back, business people-2990424.jpg

Iets organiseren voor je buurt of wijk?  Misschien kun je bij ons geld aanvragen voor je plan.

Wil je iets organiseren voor jouw buurt of wijk? Een gezellige of sportieve activiteit, een ontmoetingsplaats, een buurtkrant, een jongerenactiviteit of iets anders? Een activiteit waar mensen uit de buurt elkaar ontmoeten?
Zoek dan buurt- of leeftijdgenoten waarmee je dit samen kunnen organiseren of neem contact op met WelZijn Krimpenerwaard zodat we samen met je kunnen bekijken hoe jij je plan kunt uitwerken. En of je er geld voor kunt aanvragen bij ons!  Elke inwoner in de Krimpenerwaard kan een bijdrage van het fonds Burgerinitiatieven aanvragen. 

Voor welke plannen kun je geld aanvragen?
Plannen waarvoor geld aangevraagd kan worden zijn gericht op contacten tussen wijkbewoners of dragen bij aan het vergroten van de leefbaarheid in de wijk, buurt of kern. Het plan is erop gericht om inwoners met elkaar in contact te brengen. Zo vergroten we de onderlinge betrokkenheid in de Krimpenerwaard.  

Hoe vraag je geld aan voor het plan?
Om geld voor je plan aan te vragen, vul je het aanvraagformulier in. Deze kun je vinden op de site van www.welzijnkrimpenerwaard.com of door te bellen zodat wij een aanvraagformulier kunnen toesturen. Aanvragen kan vier keer per jaar: voor 31 maart, voor 30 juni, voor 30 september en voor 31 december. Uiterlijk twee weken na deze datum hoor je of je geld krijgt voor je plan.  

 

Meer informatie op de site van www. welzijnkrimpenerwaard.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll naar boven