NL Doet – landelijke vrijwilligersdagen

Vrijwilliger zijn doet iets met je!!

Doe jij al mee met de grootste vrijwilligersactie van Nederland? Met jouw hulp kun je het verschil maken bij een stichting, vereniging of organisatie in jouw buurt. En een ander helpen, levert een voldaan gevoel op! Het is mooi om te ervaren hoe jouw hulp er doe toe en gewaardeerd wordt!

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart a.s. vindt de landelijke vrijwilligersactie NL DOET plaats en kun je overal aan de slag om de handen uit de mouwen te steken: van het wandelen met oudere mensen en opknappen van de moestuin tot het verven van een clubhuis en het maken van een kippenhok. Kijk op www.NLDOET voor de klussen in jouw omgeving.

En als het vrijwilligerswerk je bevalt, dan kun je terecht op deze site ( www.devrijwilligersbank.nl). Hierop staan de vacatures van lokale organisaties en clubs uit de Krimpenerwaard die voor hun activiteiten en/of inwoners helpende handen zoeken. Staat er niets van jouw keuze bij, meld je dan aan voor een informatief gesprek zodat we kunnen zoeken naar een passende vrijwilligersvacature.

Doe jij mee?

Scroll naar boven