Meld je organisatie aan voor NL Doet 2024

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2024, samen met duizenden sociaal-maatschappelijke organisaties in het land de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NL Doet! NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

Meedoen als vrijwilliger
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Tijdens NL doet kun je hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek in de periode november tot maart een leuke activiteit op de website en meld je aan.

 

Meedoen als organisatie

Voor organisaties is het een mooie kans om bepaalde klussen met een groep vrijwilligers aan te pakken en mensen kennis te laten maken met het vrijwilligerswerk.

Heeft jullie organisatie een leuke NLdoet activiteit? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke activiteit? Meld je aan!

En tot uiterlijk 31 januari kan je bij het Oranje Fonds een financiële bijdrage aanvragen voor je NLdoet 2023 activiteit. Hierbij geldt wel: op = op.

Aanmelden kan op de website van  NLdoet 2024! Hier vindt je ook klussen en organisaties die mee doen! Over NLdoet | NLdoet

Succes!

Scroll naar boven