hands-1004131_960_720De vrijwilligersbank biedt organisaties en verenigingen in de Krimpenerwaard de kans om hun vrijwilligersvacatures aan te bieden. Zo is er een centraal punt waar vraag en aanbod van vrijwilligerswerk wordt geregeld. De drie welzijnsstichtingen in de Krimpenerwaard faciliteren deze website en willen hiermee een bijdrage leveren aan het vrijwilligersklimaat in de Krimpenerwaard.

Wat is belangrijk?

1. Keuze
Alle vacatures staan vermeld op de site. Staat er niets van uw gading bij, neemt u dan contact op met één van de welzijnsstichtingen. Er is veel behoefte aan vrijwilligers en we denken graag met u mee!

2. Reageren
U kunt reageren via de website op een vacature. De organisatie ontvangt een bericht dat iemand heeft gereageerd op de vacature en kan – door in te loggen – de contactgegevens van de belangstellende vrijwilliger bekijken en contact opnemen. Heeft u na enkele dagen nog geen reactie ontvangen, neemt u dan contact op met de welzijnsstichting. Mogelijk is er iets niet goed gegaan.

3. Veilig internetten
Verander regelmatig uw wachtwoord, let er op dat u uitlogt (zeker wanneer u gebruikt maakt van een openbare computer) en gebruik de laatste versie van een internetbrowser.

4. Hulp nodig?.
Heeft u hulp nodig of wilt u meer informatie over de vrijwilligersbank, dan kunt u contact opnemen met één van de welzijnsstichtingen.

 

Wij wensen u veel succes toe bij het vinden van een passende vrijwilligersfunctie!