hands-1004131_960_720Zoekt u een vrijwilliger voor uw organisatie of namens uw organisatie voor een cliënt? U kunt een vraag plaatsen voor een penningmeester, voetbaltrainer, hulp bij boodschappen doen of een maatje. Op de vrijwilligersvacaturebank kunt u niet alleen uw vacature(s) plaatsen, maar ook zelf vrijwilligers zoeken en contact met hen opnemen.

Hoe werkt het?
Om gebruik te maken van de vrijwilligersbank.nl meldt u zich eerst aan. Aanmelden is vrijblijvend, gratis én het vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van de vrijwilligersbank. Het kost slechts één minuut.
Vul de organisatiegegevens zo compleet mogelijk in. Dit is het visitekaartje van uw organisatie!
U kunt nu voor uw organisatie een vacature plaatsen. Als u bent ingelogd, dan kunt u onder ‘organisatie’ een vacature plaatsen.

 

Aandachtspunten

1. Inloggen
Verander regelmatig uw wachtwoord, let er op dat u ook uitlogt (zeker wanneer u gebruikt maakt van een openbare computer) en gebruik de laatste versie van een internetbrowser voor optimaal gebruik.

2.  Contactpersoon/informatie
Het is raadzaam om onder aan uw vacaturetekst de naam van een contactpersoon te vermelden waar een
belangstellende zijn vragen kan stellen. Vergeet niet om ook eventueel een telefoonnummer of emailadres hierbij te vermelden.

2. Aanmelding vrijwilliger
Wanneer een vrijwilliger reageert op uw vacature ontvangt u hiervan een melding in uw mailbox. Deze melding komt terecht bij het opgegeven emailadres waarmee de organisatie is ingelogd. U kunt de gegevens van de belangstellende vrijwilliger inzien door in te loggen op de vrijwilligersbank . U kunt vervolgens zelf contact opnemen met de vrijwilliger.

3. Tijdsduur
De vacature blijft zes maanden actief op de website. Daarna ontvangt u een bericht dat de vacature is verlopen. Indien u geen actie onderneemt, verdwijnt de vacature van de site. Mocht u de vacature willen verlengen, dan kunt u ons een berichtje hierover sturen en zullen wij de vacature voor u verlengen.

4. Onderhoud website
Wanneer u het idee heeft dat bepaalde zaken op de website niet goed verlopen of beter kunnen, dan kunt u dit doorgeven aan één van de welzijnsstichtingen. We houden de website graag zo gebruiksvriendelijk mogelijk.

5. Welzijnsstichtingen
Deze website wordt mogelijk gemaakt door de drie welzijnsstichtingen in de Krimpenerwaard. Het doel is om de inwoners bekend te maken met alle vrijwilligersklussen die er mogelijk zijn en om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

 

De vrijwilligersbank Krimpenerwaard wenst u veel succes toe!