Doe mee met NL Doet !

NL Doet in de Krimpenerwaard

Wil jij een dagje ertoe doen en het verschil maken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 15 & 16 maart 2024 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk, helpt een sociaal-maatschappelijke organisatie én het is nog gezellig ook. Vrijwilliger zijn dóet iets met je!

Met NLdoet maak je op 1 dag echt een groot verschil voor een ander. Door aan een NLdoet activiteit mee te doen (alleen, met met je gezin of met een buurvrouw) zorg je er bijvoorbeeld voor dat de tuin in het verzorgingshuis zomer-klaar wordt gemaakt, het schoolplein eindelijk eens opgeknapt wordt of dat nieuwkomers bij de samenleving worden betrokken. Jouw inzet is dus hard nodig en zeer welkom bij verschillende organisaties o.a. in de Krimpenerwaard.

Meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek een leuke NLdoet activiteit bij jou in de buurt (filter op postcode en locatie) en meld je aan bij de betreffende organisatie. Niet gevonden wat je zocht? Er komen elke dag nieuwe activiteiten bij, dus probeer het later nog een keer! Help jij een keertje mee in en voor onze Krimpenerwaard.

Scroll naar boven